Electro Dan Service Zalau

ABILITATI

Reparatii Electrice 95%
Schimb Ulei si Filtre 93%
Reparatii HIBRID 87%
Diagnoza Motor 92%
Reparatii Directie 89%
Air Conditioning 87%

TESTIMONIALE

  • "Am reparat mai multe mașini de familie aici în ultimii ani și, fără excepție, experiențele au fost remarcabile. Va recomanda acest loc pentru oricine dorește un serviciu excelent, o valoare onestă și oameni foarte buni."

    POP IONUT
    DIAGNOZA MOTOR
  • "Imi repar masinile de la firma de 5 ani și, fără excepție, experiențele au fost remarcabile. Va recomanda acest service pentru oricine problema cu masina aveti, o valoare onestă și oameni foarte buni."

    Andrei Bejan
    REPARATII DIRECTIE

LUCRAM CU

Vă oferim cele mai recente echipamente tehnologice de ultima generație pentru a vă asigura servicii de calitate și fiabilitate care altfel ar putea fi așteptate numai de la distribuitorul producătorului de autovehicule.

Suntem alternativul dvs. de dealer din Zalau pentru toate nevoile dvs. de service și de reparații, oferindu-vă servicii prompte și eficiente pentru a vă aduce vehiculul pe drum în cel mai scurt timp.Scopul nostru este să ne concentrăm atenția asupra serviciului clienți. Este temelia afacerii noastre. ElectroDanService are un personal bine instruit specializat mecanica și electronica de autoturisme, performante și camioane ușoare sau SUV-uri.

Pagina Creata si Gazduita de CleanPC

© Copyright 2024 WEB-Design by CleanPC